Evenementen

16 t/m 26 mei: Week van het Nederlandse bier!


Bier is de populairste alcoholhoudende drank in Nederland. Het lijkt zo gewoon, dat we bijna vergeten hoe bijzonder het is. Wist je dat er in Nederland meer dan 500 verschillende brouwerijen bestaan die samen vele honderden verschillende bieren brouwen? Hoog tijd dus om het Nederlandse bier in het zonnetje te plaatsen. We doen dit elk jaar met de ‘Week van het Nederlands Bier’. Tijdens deze week kun je in heel Nederland kennismaken met de verrassende veelheid aan smaken in Nederlands bier, brouwers ontmoeten en ontdekken hoe hij of zij het bier brouwt uit natuurlijke grondstoffen mout, hop, water en gist. De Week van het Nederlandse Bier 2019 vindt plaats van 16 t/m 26 mei 2019.

Tijdens de Week van het Nederlandse Bier kun je kennis maken met de veelzijdige wereld van het Nederlandse bier:
•Kom uniek Zeeuws bier proeven bij CuliNeuze!
•Laat je verrassen door de prachtige combinatie van bier en gastronomie: proef onze Kip-op-zn-konijns gestoofd in Druzig Aaltje!

2 juni: Whisky Wedding!

Exclusieve single malt whisky’s uit Schotland begeleiden een bijpassend 5-gangen diner…. met deskundige uitleg door onze schotse vriend David Beattie, niet te missen!! We proeven een diversiteit aan whisky’s welke een harmonieus huwelijk aangaan met verfijnd eten. Een aanrader!
Aanmelden kan via mail: culineuze@live.com

9 juni: Pinkster-brunch

van 13.00 tot 16.00 uur kunt u aanschuiven voor een uitgebreide brunch met belegde broodjes, soep, warme en koude gerechten van vlees en vis en een dessert-buffet, voor 29,50 per persoon.
Alleen op reservering, per mail: culineuze@live.com

13 juni: Wijn-Proeverij!

Donderdag 13 juni verrast top wijn-bedrijf Herman Wines uit Axel ons weer met een heerlijke zomerse wijnproeverij!

16 juni: Vaderdag-bier-proeverij

van 14.00 tot 16.00 uur kunt u aanschuiven voor een uitgebreide zeeuwse-bier-proeverij met diverse warme en koude gerechtjes van vlees en vis, voor de all-in prijs van 27,50 per persoon. Ook kun je deze middag meedoen met onze heuse sjoel-kampioenschappen – de winnaar krijgt een lekkere prijs!!
Alleen op reservering, per mail: culineuze@live.com