Evenementen

16 februari – 19.30-22.30 uur: De quiz zonder Peggy voor Stichting Jayden

Deze avond nemen Wilma en Angelique de honneurs waar en maken er een leuke avond van – en combineren leut met het mooie doel: Stichting Jayden! Willen jullie ook meevechten tegen neuroblastoomkinderkanker, geef jullie dan NU op. Of je nu alleen komt of met vier personen dat maakt niet uit, we proberen er leuke teams van te maken en voor de winnaars is er natuurlijk een leuke prijs.
Geef je op en bestel de smakelijke strippenkaart voor slechts 12,50: hiervoor krijg je p.p. een glas huiswijn, een glas frisdrank of een Zeeuws pils, 4 verschillende hapjes op z’n Lieks en de huiselijke gezelligheid en zoutjes zoals jullie dat bij CuliNeuze gewend zijn!!! Vol=vol!!!

23 februari 2018: Culi meets Curry! 16.30 – 20.00 uur
Ooit al eens een curry willen proeven met kip of garnalen met een glas Zeeuws bier of een lekker glas wijn??? Reserveer dan jouw portie curry in a hurry, en proef deze heerlijkheid voor slechts 9.75 euro pp

23 maart 2018: live optreden SOLOF
Olof Sinke is een singer-song writer, die hart heeft voor muziek, maar ook voor stichting Jayden. Het leek ons dan ook heel leuk om diegene die hem nog nooit heeft horen zingen bij o.a. Moy Fa, de benefietavond in de Vlasschaard, omroep Zeeland of waar dan ook, te laten kennis maken met deze enthousiaste man. Een welkomst-cocktail, hapjes, geweldige LIVE muziek en gelijk het goede doel steunen voor slechts 17.50 pp …. Kom je ook? Geef je snel op!


25
Feb
Koop-Zondag