Evenementen

Onze wijn-plank al ontdekt?

Vanaf nu kun je een heuse wijn-plank bestellen bij ons in CuliNeuze! Je krijgt een heuse karaf wijn met een heerlijke proeverij van locale kazen, pate en vleessoorten, met brood en kruidenboter. Gezellig om te delen samen!

 

 Zondag 8 December: De Averij!!

Komt dat horen! LIVE MUZIEK!

De mannen van De Averij: Twee gitaren, een bas, een accordeon en percussie, aangevuld met verschillende vocals. Deze mix zorgt voor passende ritmes uit de beginjaren van de hedendaagse muziek. De optredens bestaan uit liedjes van de jaren ’60 t/m ’80. Dit gelardeerd met wat Bluessongs, een stukje theater en een vrolijke noot. Gebracht met het nodige plezier onder de heren van De Averij en het enthousiasme van het publiek, wordt het vanzelf een spetterend optreden!
De Averij
Jan den Hamer: bas en blaasinstrumenten
Joop van der Putten: zang, accordeon, mondharmonica en poppen
Nico Vonk: zang en gitaar
Akkie Pladdet: zang en gitaar
Adri van Meurs: slagwerk
Tonny Gommers: solo gitaar

Ambiance verzekerd, toegang gratis!

 

Vrijdag 13 December: De Grote December Quiz!!

Oe leutig is da maa nie! Vanaf NU elke maand een quiz in CuliNeuze! Het team dat wint komt met foto op onze wall of fame en strijd op het eind van het jaar met alle maand-winnaars voor een wreed leutige hoofdprijs! Hijs je team (minimaal 2, maximaal 4 personen) in een foute kerst-trui en speel mee met onze Grote December Quiz! Uiteraard mag de muziek-ronde niet ontbreken, in de sfeer van het seizoen…. HO-HO-HO!!

Aanmelden via mail op culineuze@live.com

           

 

TV chef Jeremy Vermolen promoot CuliNeuze!